Hibridinis hečbekas („Comfort Eco“ versija) mūsų šalyje kainuos nuo 102 860 Lt. Automobilis su „Comfort“ įranga kainuos nuo 108 880 Lt, o prabangiausiai sukomplektuoto modelio su „Executive“ įranga kaina prasidės nuo 139 310 Lt.

„Lexus“ teigimu, penkiaduris hečbekas bus ne tik itin ekonomiškas, tačiau išlaikys ir šiai markei būdingus bruožus – prabangą, patogumą ir kokybę.

Standartinėje įrangoje bus 16 colių lengvo lydinio ratlankiai, „Start&Stop“ sistema, LED dienos žibintai, LED galiniai ir stabdžių žibintai, galinio vaizdo kamera su ekranu, elektra reguliuojami ir šildomi šoninio vaizdo veidrodėliai, elektrinis (EV) režimas, 8 oro saugos pagalvės ir kt.

„Lexus CT 200h“ varomas 1,8 l, 136 AG benzininiu varikliu, kuris dirba kartu su elektros motoru. Vairuotojas galės rinktis iš kelių važiavimo režimų: „Normal“, „Eco“ ir EV (elektrinis) bei dinamiško „Sport“.

„Lexus CT 200h“ sukurtas pagal 2009 m. Frankfurto automobilių parodoje pademonstruotą koncepcinį modelį „LF-Ch“, o praėjusių metų Ženevos automobilių parodoje „Lexus“ paskelbė apie šio modelio gamybą. Pernai Paryžiuje pademonstruota gamybai paruošta versija.

Iki šiol „Lexus“ pirkėjams siūlė tris hibridinius modelius: sedaną „GS 450h“, visureigį „RX 450h“ ir „LS 600h L“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją