Internetinėje erdvėje patalpinus savo pasirodymo vaizdo medžiagą, 2008-aisiais Justiną visai netyčia atrado vadybininkas Scooter Braun, iškart pasiūlęs vyrukui įrašyti kelias bandomąsias dainų versijas. Vėliau viskas klostėsi žaibo greičiu ir priminė pasaką: garsiojo Usherio globa, didžiosios scenos užkariavimas, minios iš susižavėjimo klykiančių paauglių ir dainos, viena po kitos kopiančios į topų viršūnes. Berniukas iš Kanados tapo pasaulinio garso žvaigžde, jam prognozuojama svaiginanti šlovė, ir neretai vadinamas talentingiausiu savo amžiaus dainininku. Vyruko sąskaitoje – keli MTV muzikos apdovanojimai ir net dvi „Grammy“ nominacijos. Ir visa tai – tik per dvejus atkaklaus darbo metus.

Apie žmogų, kuris sulaukęs vos šešiolikos ant kelių parklupdo pusę pasaulio, negalima nekalbėti. Galite jį mėgti, galite nekęsti, tačiau jį žino visi. Filmo apie talentingą vaikinuką kūrimas tebuvo laiko klausimas, o prie šio projekto vairo stojo režisierius Jon Chu, žinomas kaip žmogus, šokdinęs pasaulį savo filmais „Šokis hip–hopo ritmu“ (2 ir 3 dalys). Dirbęs su geriausiais savo sričių specialistais vyras pristatė ambicingą projektą, pasmerktą neabejotinai šlovei – dokumentinę-muzikinę juostą apie Justiną Bieberį „Justinas Bieberis: niekada nesakyk niekada“ („Justin Bieber: Never Say Never“).

Balandžio 8 d. Lietuvoje startuosiančioje juostoje išvysite jaunojo popdievaičio kelią į pasaulinę šlovę ir pripažinimą. Čia išvysite dar neregėtus kadrus iš mažojo dainininko vaikystės, pirmuosius pasirodymus mokykloje ir gimtajame mieste bei svaiginančius kadrus iš 2010-aisiais surengto pasaulinio koncertų turo „My World“.

Pavydėtinos sėkmės istorija apie talentingą paauglį, savo charizma užkariavusį muzikos pasaulio Olimpą, didžiuosiuose kino ekranuose pristatoma 3D formatu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją