„Šis sumanymas labai artimas mūsų širdžiai ir su juo niekur neskubame. Norime, kad viskas būtų taip, kaip reikia. Visiškai netyčia radome nepaprastai jaukią įrašų studiją čia, Bogotoje. Čia dirba buvęs Jurgio klasės draugas Andres – jis išgirdo dainą ir ją pamilo. Taip gimė galutinė „Don‘t think twice“ versija“, - pasakoja E. Jennings.

Iki balandžio Kolumbijoje apsistojusi pora čia planuoja ir pabaigti pirmojo „The Ball&Chain” albumo įrašymo darbus: „Kolumbija yra įkvepianti, varginanti, be galo gyvybinga, tačiau lengva tuo pačiu metu. Tokia nuotaika – ideali kūrybai ir muzikai. Ši vieta mus įtraukė. Dabar, kai pirmasis kūrinys užbaigtas, mes trauksime į pajūri, žavingą vietą vardu Santa Marta – ten tikrai bus akimirkų, skirtų būsimiems tekstams ir muzikai – iki pilno albumo trūksta vos poros dainų. Bogotoje jį ir užbaigsime – albumą gros ir Kolumbijos radijo stotys.“

Jurgis ir Erica žada dalintis įspūdžiais iš kelionės bei albumo kūrimo proceso su visais savo skaitytojais, o, grįžę į Lietuvą, pasidalinti saulėtojoje Kolumbijoje subrandintu albumu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją