„Tai daina apie "backpackers" keliavimo stilių pripažįstanti vaikiną ir jam prijaučiančias merginas”, - pasakoja atlikėjas, asmeniškai tokių kelionių skonį išmėginęs Centrinėje Amerikoje. “Pasidavęs kelionių magijai sutikau begales europiečių "backpacker'ių", su kuriais šnekėjomės apie muziką, kartu grojome, dalinomės bendru stogu. Tai atsispindi ir mano dainoje”, - pasakojo L. Adomaitis.

„Kai mąsčiau apie šį gabalą, keliavome kartu su tuomet dar mano sužadėtine Irma. Taigi galima sakyti, kad jį sukurti mane inspiravo neatsiejama gyvenimo dalis ― tolimos kelionės ir jausmai“, - atviravo L. Adomaitis, dedikuojantis savo kūrinį visame pasaulyje išsibarsčiusiems bičiuliams, kuriuos sutiko savo kelionėse, bei visiems, nors truputį mėgstantiems avantiūras.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją