Neįvardijamų šaltinių teigimu, „Panameros” 2920 mm ilgio važiuoklės bazę planuojama padidinti 120 mm, iki 3040 mm. Palyginimui, „Mercedes-Benz” S-klasės važiuoklės bazė yra 3165 mm ilgio.

Manoma, kad papildomas ilgis bus skirtas padidinti galines dureles ir įsėdimo į automobilį erdvę. Būtent komplikuotas įsėdimas į automobilio galą yra įvardijamas kaip viena iš „Panamera“ silpnybių.

Planuojama, kad ilgesnė „Porsche Panamera“ versija debiutuos 2012 m., kai pasirodys ir atnaujintas modelis.

Artėjančioje Ženevos automobilių parodoje „Porsche“ pristatys hibridinę „Panameros“ versiją, ateityje pirkėjams ketinama pasiūlyti ir dyzelinį variantą. Vis dėlto kabrioleto ir universalo versijų gamintojai neskuba patvirtinti.

„Prieš pasiūlydami alternatyvius kėbulo tipus nusprendėme sulaukti antros kartos „Panamera“ modelio. Šiuo metu ir taip vos spėjame patenkinti paklausą siūlydami vieno kėbulo variantą“, – sakė „Autocar“ šaltinis.

„Porsche“ teigimu, nuo „Panamera“ prekybos pradžios 2009 m. rudenį jau parduota daugiau nei 30 tūkst. šio modelio vienetų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją