Anot pranešimo, mobiliųjų telefonų abonentams 118 teiks papildomą paslaugą - informacijos pateikimą SMS žinutėmis. Kiekvienas asmuo, paskambinęs telefonu 118, galės pateikti rūpimą klausimą ir operatorei nurodyti, kad informacija būtų atsiųsta trumpąja SMS žinute. Žinutės bus siunčiamos nemokamai.

Tokia paslauga yra populiari daugelyje pasaulio šalių, nes ji itin patogi važiuojant automobiliu ar tiesiog neturint greta rašymo priemonės.

Šiuo metu 118 užima apie 70 proc. telefonu teikiamos informacijos paslaugų rinkos Lietuvoje. Nuo 2000 metų gegužės mėnesio, kai 118 pradėjo savo veiklą, bendrovė jau sulaukė daugiau kaip 10 mln. skambučių. Klientus, skambinančius informacijos telefonu, aptarnauja per 100 operatorių, dirbančių moderniame Radviliškio informacijos ir paslaugų centre.

"Lintel" valdo didžiausią informacijos duomenų apie šalyje veikiančias įmones bazę ir Lietuvoje yra vienintelis oficialus informacijos apie asmenų adresus bei telefonus teikėjas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją