Alytaus rajone, Butrimonyse, A. Juozapavičiaus gatvėje, važiuojamojoje kelio dalyje, sulaikyti besišlaistantys broliai A. B. (1,76 promilės girtumas) ir A. B. (2,76 promilės). Abiems surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolai už girto pasirodymą viešoje vietoje.

Alytaus rajone, Pivašiūnų seniūnijoje, Pivašiūnų kaime, važiuojamojoje kelio dalyje, sulaikyti neblaivūs J. V. (1,75 promilės), A. D. (2,40 promilės) ir A. L. (2,46 promilės). Jiems taip pat surašyti analogiški administracinio teisės pažeidimo protokolai.

Butrimonių kaime, A. Juozapavičiaus gatvėje, sustabdytas V. B., kuris būdamas girtas (1,65 promilės) važiavo dviračiu. Už važiavimą dviračiu būnant vidutinio girtumo laipsnio V. B. surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas. Pažeidėjui gresia bauda nuo 500 iki 700 Lt.

Alytaus rajone, Alovės seniūnijoje, Venciūnų kaime, sustabdę vairuotoją K. Č., policininkai netruko įsitikinti, kad jis neblaivus. Alkoholio matuoklis parodė 2,76 promilės. Patikrinus pas jį rastas ir paimtas dujinis pistoletas bei elektrošoko prietaisas. Už ginklo gabenimą būnant neblaiviam K. Č. pradėta administracinė teisena. Jam gresia ne tik bauda nuo 500 iki 1 tūkst. litų, bet ir ginklo konfiskavimas.

Vasario 3 d. buvo sustabdytas ir patikrintas mokyklinio autobuso vairuotojas D. Ž. Pasirodo, nors ir nevežė vaikų, tačiau buvo apsvaigęs, nes į alkoholio matuoklį įpūtė 0,4 promiles.