Šią vasarą mėgiamiausi smėlio, kūno ir bordo vyno bei rožinės spalvų atspalviai buvo žavingi ir šiek tiek peršviečiami, panaudojus juos siuvant puošnias liemenėles ir skiautėmis puoštas asimetriškai rauktas sukneles. Dell'Acqua sukūrė peršviečiamų drabužių dėvėjimo strategiją: jo dailiai numegzti moteriški apatiniai drabužiai sukuria matinį pagrindą, ant kurio sluoksniuojami ir surišami šifonai, neverčiantys rausti iš drovumo, tačiau sukuriantys erotiškumo atmosferą ir paverčiantys ją realistiniu teiginiu.

Dell'Acqua teigė, kad jį įkvėpė aktorė Monica Vitti, o kreminės spalvos nėriniai žėrėjo kristalais puoštomis siūlėmis. Vakariniai drabužiai buvo sušiuolaikinti, paversti patrauklia šešiasdešimtųjų žavesio improvizuota versija. Tačiau juodo tiulio suknelės, puoštos juvelyriniais dirbiniais, atrodė per artimos originaliai Alber Elbaz versijai, kad pereitų kritikų pastabas. Tačiau iš tikrųjų tai buvo savimi pasitikinti kolekcija, parodanti, kad Dell'Acqua subrendo. Pasitelkdamas kūrybiškas mintis ir La Perla drabužius bei naują savo linijos stilių jis sustiprino viltis, kad parduotuvėse nuo šiol bus daugiau Dell'Acqua drabužių – o tai yra dalykas, kurio verta laukti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją