"Kol kas šių bilietėlių bus galima įsigyti tik dviejose vietose ir tik čia iš karto juos pasižymėti. Vėliau planuojame, kad jų bus galima pirkti visuose spaudos kioskuose ir pasižymėti bet kuriuo metu. Visą bilieto trukmės laiką bus galima važiuoti kur tik norima visais miesto maršrutiniais autobusais ir trolebusais - tai reiškia, kad, pavyzdžiui, 10 valandą pasižymėjus 24 valandų bilietą, juo bus galima važiuoti iki kitos dienos 10 valandos", - tvirtina "Susisiekimo paslaugų" įmonės ekonomikos direktorius Vitalijus Bertašius.

Šiuo metu Vilniuje galima nusipirkti tik vienkartinių bilietų autobusams ir troleibusams arba mėnesinių bilietų miesto maršrutiniam transportui. 24, 72 ir 240 valandų trukmės bilietai atitinkamai kainuos 4, 10 ir 20 litų.

Manoma, jog naujoji paslauga bus patogesnė keleiviams, kurie į sostinę atvyksta kelioms dienoms arba išvažiuoja savaitei ar ilgesniam laikui.

Atlikusi keleivių srautų tyrimą bei pasinaudojusi užsienio patirtimi, "Susisiekimo paslaugų" įmonė nusprendė, kad naujovė - bilietai, tinkantys visoms visuomeninio transporto rūšims ir galiojantys tam tikrą laiką, miesto gyventojams ir svečiams bus patogesni.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją