Neprilygstami išskirtiniai švarkeliai buvo iš šviesaus audinio, su nertomis palaidinėmis ir žavingai apsiūti plonyčiais šifono raukiniais vietoje klasikinio apkantavimo juostele. Norėdamas toliau pabrėžti stulbinančius Chanel dirbtuvių gebėjimus, Lagerfeld paėmė antikinių megztų lovatiesių raštus (daug darbo reikalaujančių Prancūzijos kaimišką techniką, vadinamą “ouvrage des dames”) ir perdirbo juos į siaurus, festonais puoštus nertinius švarkus, kuriuos derino su trumputėmis suknelėmis. Netgi mažyčiai bikiniai buvo pasiūti iš vąšeliu nertų audinių.

Tarp viso šio saldumo dingtelėjo miela idėja: chaki spalvos rėžiniai, tipiniai Chanel apkantavimai ir tvido įsiuvai siūlėse. Tai nėra paprastas apkantavimas, kadangi Lagerfeld pasitelkė į pagalbą raštus ir taip jį išryškino; tvidas buvo specialiai išaustas puikiojo Paryžiaus aukštosios mados medžiagų tiekėjo Lesage.

Pasaulyje, kuriame žodžiu “prabanga” buvo piktnaudžiaujama ir jis buvo nuvertinamas, Chanel yra vieni iš mados namų, kuriuose standartai yra išlaikomi kaip ir visuomet labai aukšti. O Lagerfeld nerūpestingumas, kartu su šiomis vertomis nuodėmės detalėmis, įkvepia drabužius tikros prabangos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją