Šiame konkurse R.Ščiogolevaitė pristatė latvių kompozitoriaus Pavelo Murašovo parašytą dainą „Leisk pasidalinti“, kuriai žodžius parašė pati Rūta.

Žiūrovai negalėjo atplėšti akių nuo įspūdinga, žemę siekiančia balto aukso atspalvio suknele pasipuošusios dainininkės – panašu, kad R.Ščiogolevaitė, ne savo noru įsivėlusi į trumputės K.Rimdžiaus sukurtos suknelės skandalą, padarė atitinkamas išvadas.

Vis dėl to nei įtaigus R.Ščiogolevaitės balsas, nei įspūdinga suknelė nepadėjo jai laimėti „Naujos dainos“ nugalėtojos titulo – pirmoji vieta atiteko buvusiai realybės šou „Dangus“ dalyvei Laurai Remeikienei, kuri konkurse triumfavo su savo kūriniu „Sparnai gerumo“. Jai atiteko 7 tūkstančių litų prizas, R.Ščiogolevaitė savo biudžetą papildė penkiais tūkstančiais litų. Trečiąją vietą su savo daina „Leisk man skristi“ užėmusiam realybės šou „Kelias į žvaigždes 3” nugalėtojui Anatolijui Oleinikui atiteko trys tūkstančiai litų.

Specialiu 5 tūkstančių litų prizu apdovanota Rokiškio grupė „Pievos“, konkurse pristačiusią „neformatinę“ dainą „Būsi liksi“.

Iš viso konkurso „Nauja daina“ finale skambėjo penkiolika atrinktų dainų.

KLUBAS.lt fotogalerijoje – įspūdinga R.Ščiogolevaitės suknelė

KLUBAS.lt fotogalerijoje – konkurso „Nauja daina“ finalas.