Įmonės vadovo Lino Paulausko teigimu, pardavimų augimą įmonė sieja su kokybiniais įmonės veiklos pokyčiais, patrauklesne kainodara bei su bendromis automobilių rinkos atsigavimo prognozėmis. Anot įmonės vadovo, šiais metais „Autobrava“ pasiūlys ir naujų techninio aptarnavimo centro paslaugų.

„Viena iš svarbiausių naujų paslaugų – pavasarį veiklą pradėsiantis naujas kėbulinių darbų centras. Esame įsitikinę, jog visų automobilio remonto paslaugų apjungimas vienoje vietoje gerokai pagreitins aptarnavimą, o kai kuriais atvejais klientams leis pasiūlyti ir mažesnes serviso paslaugų kainas“, - sako L. Paulauskas.

„Autobrava“ šių metų pradžioje planuoja atnaujinti saloną ir techninio aptarnavimo centrą Klaipėdoje.

„Autotyrimų“ duomenimis, pernai „Fiat“ automobilių buvo registruota 71 proc. daugiau nei 2009 m. Praeitais metais šalyje registruoti 279 nauji „Fiat“ automobiliai, o 2009 m. – 163.

Pernai „Fiat 500“ bei „Fiat Panda“ modeliai išlaikė lyderio poziją mini automobilių segmente. Tuo tarpu komerciniai „Fiat“ automobiliai, iš kurių populiariausias išliko „Fiat Ducato“, užėmė penktą vietą populiariausių komercinių atomobilių sąraše (72 vnt.).

2010 m. ženkliai išaugo susidomėjimas ir „Alfa Romeo MiTo“ automobiliais. Šis „Alfa Romeo“ modelis, kurio pernai buvo parduoti 28 vnt., prestižinių mažų ir kompaktinių automobilių segmente pralenkė tokius konkurentus, kaip „Audi A3“ ir „Mercedes Benz“ A-klasę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją