„AvtoVAZ“ produkcijos kainos kils, nes bus diegiami greičio pedalo sistemos patobulinimai, taip pat dėl elektros ir kai kurių detalių pabrangimo.

Gamyklos atstovai taip pat patikslino, kad automobiliai branginami neatsižvelgiant į 30 proc. plieno pabrangimą, apie kurį kompanija „Severstal“ informavo automobilių gamintojus praėjusių metų pabaigoje. Derybos dėl plieno įsigijimo buvo nesėkmingos, tad sutartys nebuvo pasirašytos. „AutoVAZ“ patikslino, kad turėtos metalo atsargos baigsis vasarį ir jei dėl plieno kainos nepavyks susitarti, galimas dar vienas automobilių brangimas.

Paskutinį kartą „AvtoVAZ“ kėlė automobilių kainas 2010 m. gegužės viduryje. Tada pabrango „Lada Samara“ ir 2105 / 2107 (kiekvienas po 3 proc.), „Kalina“ (0,68 proc.) ir „Priora“ (1,66 proc.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją