Didžiausias prestižinių automobilių prekybos atstovas šioje valstybėje „Mercury“ pranešė, kad brangių „žaisliukų“, tokių kaip „Ferrari“, „Bentley“ ar „Maserati“, pernai Rusijoje buvo parduota 247 vienetais daugiau nei 2009 metais. Daugiau nei 50 proc. augo ir naudotų išskirtinių mašinų pardavimas.

Pardavimo statistika liudija, kad rusų turtuoliai labiausiai vertina prašmatnius „Bentley“ (pardavimai išaugo 16 proc.), sportiškus „Ferrari“ (+14 proc.) ir „Maserati“ (+88 proc.) automobilius. Ne itin sėkmingi metai Rusijoje buvo „Lamborghini“ pardavėjams, kurie turtuoliams įsiūlė vos 10 mašinų.

Naujienų agentūros „Interfaks“ duomenimis, apie 80 proc. pernai nupirktų ištaigingų automobilių atsidūrė Maskvos srityje, o dauguma pirkėjų išskirtines mašinas pirko už savus pinigus ir tik 15 proc. pasinaudojo kreditu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją