„Vedomosti“ praneša, kad taip nusprendė „Renault“, „Nissan“ ir „AvtoVAZ“ vadovai strateginės sesijos metu. Naujasis modelis bus „Nissan Almera Classic“ versija, kuri rinkoje pasirodys iki 2014-2015 metų. Iki to laiko kompanijos kartu sukurs dar vieną kompaktinės klasės automobilių platformą „Lada“ markei ir pradės surinkinėti visiškai naujus automobilius.

Kaip pareiškė kompanijos „Renault“ valdybos narys ir generalinis direktorius Rusijoje ir NVS Bruno Anselenas, kuriant naujus modelius svarbiausi bus kompanijos „AvtoVAZ“ inžinieriai.

„Tačiau jie stengsis pasinaudoti maksimaliu automobilių „Renault-Nissan“ agregatų kiekiu. Atsisakyti šios „Renault-Nissan C“ platformos, pagal kurią sukurti automobiliai „Renault Megane“, „Fluence“ ir „Nissan Qashqai“, buvo nuspręsta dėl jos kainos”, - paaiškino B. Anselenas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją