300 g vištienos filė
100 g Fetos sūrio
50 g pievagrybių
50 g voveraičių (tinka šaldytos)
50 g baravykų (tinka šaldyti)
50 ml balto sauso vyno
150 ml grietinėlės
100 g vynuoginių pomidorų
miltų
aliejaus
„Worchester“ padažo
druskos
pipirų
česnako
baziliko
krapų
vištienos sultinio
Garnyrui:
keptų bulvyčių
Vištienos filė įpjauname išilgai ir į vidų dedame fetos sūrį, tuomet pabarstome pipirais ir apvoliojame miltuose.
Į įkaitintą keptuvę dedame pjaustytus grybus ir vištienos file įdarytą fetos sūriu. Kepsnį apkepame iš abiejų pusių, pagardiname sausu vynu ir padažu „Worchester“. Šiek tiek pakepus, supilame aliejuje trintą česnaką ir su aliejumi sumaišytą baziliką. Pabarsčius druska ir pipirais, į keptuvę įpilame šiek tiek vandens ir įdedame sauso sultinio. Uždengus patiekalą reikia troškinti kelias minutes.
Nukeliame dangtį, išgariname vandenį. Gamindami padažą, į atskirą puodą pilame grietinėlę ir dedame kapotus krapus. Pabaigoje dedame pomidorų skilteles ir kaitiname padažą, kol sutirštės.
Patiekalą patiekiame su kepintomis bulvytėmis.
Skanaus!