aA
Nesunkiai pagaminama, bet labai gardu!
Vištiena
© Corbis/Scanpix

1 šaukštas alyvuogių aliejaus,
4 vištienos krūtinėlės be odelės,
200 g vyšninių pomidorų,
3 šaukštai žaliojo pesto padažo,
3 šaukštai grietinės,
baziliko lapeliai.

1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir iškepkite vištienos krūtinėles (iš abiejų pusių), pagardinkite druska ir pipirais. Į keptuvę su vištiena sudėkite per pusę perpjautus pomidorus ir pakaitinkite, kol jie truputį suminkštės. Sumažinkite ugnį ir įmaišykite grietinę bei pesto padažą. Minutėlę pakaitinkite ir suberkite baziliko lapelius.

2. Patiekite su ryžiais, salotomis arba bulvių koše.

Skanaus!

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.