Naminė kaukė iš apelsinų

Kaukė iš apelsinų maitina ir valo sausą odą, be to, gerai sutraukia poras ir šios neužsikemša, rašo DELFI.ua.
Nulupkite apelsiną, smulkiai supjaustykite jo minkštimą ir sutrinkite su vienu valgomuoju šaukštu maltų avižinių ar miežių dribsnių bei su vienu valgomuoju šaukštu grietinėlės. Mišiniu ištepkite veido odą ir palaukite, kol jis visiškai nudžius. Nuplaukite šiltu vandeniu.

Naminė kaukė iš banano

Bananinė kaukė drėkina, lygina ir minkština odą, todėl idealiai tinka sausai veido odai. Sunokusį, kruopščiai sutrintą bananą sumaišykite su arbatiniu šaukšteliu pieno ir plonu sluoksniu užtepkite ant veido. Po 20 min. nuvalykite vatos tamponu, sumirkytu piene arba šiltame vandenyje.

Naminė kaukė iš vynuogių

Vynuogių kaukė tonizuoja, maitina, valo ir atjaunina odą, ji tampa stangresnė, lygesnė, švelnesnė. Ne veltui senovėje vynuogė buvo amžinos jaunystės simbolis. Norėdamos turėti idealią odą, ištepkite ją kelių vynuogių uogų minkštimu. Po 15–20 min. nuplaukite šiltu vandeniu.

Naminė kaukė iš žemuogių

Naminės kaukės iš žemuogių minkština ir stangrina sausą odą, padeda atsikratyti šerpetojimo ir inkštirų. Tibeto vienuoliai žemuogę, pasižyminčią unikaliomis savybėmis, vadina „augmenijos karaliene“. Atšildytas uogas sutrinkite ant veido. Štai ir kaukė! Po 20 min. nuplaukite ją žalioje arbatoje arba šiltame vandenyje sudrėkintu vatos tamponu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)