Dainininkė DELFI pasakojo apie nesibaigiančius skambučius. Esą kas antras skambinantysis teiraujasi, kaip sekasi lauktis pirmagimio. N. Zvonkė sakė nebeturinti jėgų kiekvienam įrodinėti, jog nesilaukia. Todėl aiškino gandą norinti paneigti vieną kartą trumpai, aiškiai ir visiems suprantama kalba.

„Nusiraminkite. Aš nesilaukiu. Nežinau, kas tą sugalvojo ir paleido gandą. Nejaugi iš tiesų manote, kad būdama nėščia galėčiau šokių projekte atlikti sudėtingiausius triukus, salto ir beveik kasdien dalyvauti TV laidose, o naktimis koncertuoti? Buvo iškilę sveikatos problemų, bet juk kiekvienam pasitaiko“, – kalbėjo N. Zvonkė.

Dainininkė papasakojo apie jai ramybės neduodančius asmenis, reikalaujančius „fakto“ apie nėštumą patvirtinimo. N. Zvonkė piktinasi, jog kai kurie, besidomintys tariamu nėštumu, peržengia ribas reikalaudami atviro prisipažinimo, kai neva nėra ko patvirtinti.

„Kai būsiu nėščia, patikėkite manimi, pasidalinsiu džiaugsmu su visa Lietuva. Labai tos laimės laukiu, tačiau tai nevyksta dabar“, – užtikrino atlikėja ir pridūrė, jog jau ir anksčiau ne kartą apie save girdėjo panašių gandų, iš kurių tik pasijuokdavo, tačiau dabar N. Zvonkė sakė, jog norisi tik verkti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją