Sekmadieninį pasirodymą ant parketo lietuviai atliko pagal grupės „Roads“ kūrinį „Portishead“. Šokis buvo laisvo stiliaus, šiuolaikiškas, drąsus, pora gerai jautė muzikos ritmą. Agnė ir Povilas puikiai atskleidė vienas kitą mylinčių žmonių santykius ir jausmus. Tačiau komisijos narės Tatjanos Tarasovos teigimu, šis šokis porai buvo netinkamai pastatytas. Jame išryškėjo visi poros šokio technikos trūkumai.

„Ši pora yra ypatinga ir visi tai žino. Mes labai laukiame jų pasirodymų, mes juos dieviname, nes jie nesiliauja mūsų stebinę. Ir, ko gero, tai pati drąsiausia pora. Bet šiandien jiems tiesiog nelabai sekėsi“, - apie poros pasirodymą kalbėjo aktorė Ingeborga Dapkūnaitė.

Laidoje net šešios poros gavo aukščiausius komisijos įvertinimus. Žemi komisijos narių įvertinimai pravirkdė Agnę, tuo tarpu Povilas apie pasirodymą kalbėjo su šypsena: „Šio šokio muzikinį kūrinį mums pasiūlė garso režisierius, todėl mes neabejojome jo tinkamumu pasirodymui. Prie šio pasirodymo mes dirbome ilgiausiai, o techniškai jis mums buvo pats sudėtingiausias iš visų. Bet kartais taip nutinka, kad pasirodymo metu nepavyksta visko padaryti taip gerai, kaip tai sekėsi repeticijų metu”.

Šiuo metu projekto lyderiai – dvi poros, turinčios vienodą balų skaičių (35.96 balus): Aleksejus Vorobjovas ir Tatjana Navka bei Liza Arzamasova ir Maksimas Staviskis. „Ledas ir liepsna“ nugalėtojai paaiškės paskutinėje projekto laidoje gruodžio 26 dieną 17.45 per PBK, kurioje 14 porų susirungs žūtbūtinėje kovoje ant ledo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją