Nauja garso ir vaizdo įranga, scenos užuolaidos, didžiosios salės žiūrovų kėdės – taip kultūros mėgėjus pasitiko atnaujintas Radviliškio kultūros centras. Ta proga surengtas didžiosios salės atidarymo koncertas.

Pasak Radviliškio kultūros centro direktoriaus R. Juzukonio, tokių koncertų ateityje bus gerokai daugiau. Mat įsigijus aukštos kokybės aparatūrą čia tikimasi sulaukti kur kas daugiau norinčių koncertuoti atlikėjų. Be to, jiems nebereikės gabenti savo įrangos, tad tikimasi, kad šie sutiks koncertuoti už kur kas mažesnį atlygį.

Radviliškio rajono mero A. Čepononio teigimu, du milijonai litų skirti Kultūros centrui - tai investicija į renginių kokybę. Neabejojama, kad dabar ši įstaiga geriausias rajono kultūros centras.

Remonto darbų pabaigą radviliškiečiai paminėjo ne tik svečių iš Latvijos surengtu koncertu. Kultūros centre įrengta nedidelė paveikslų galerija vietos dailininkams. Čia jau atidaryta pirmoji radviliškietės fotomenininkės Kristinos Sereikaitės fotografijų paroda „esu. Būsiu.“.

Šaltinis
Šiaulių apskrities televizija
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją