Aktorius E. Balfouras („Mergišius“, „Kruvinosios skerdynes Teksase“) atlieka pagrindinį vaidmenį fantastiniame specialiųjų efektų kupiname trileryje „Horizontas“. Filmas šiuo metu rodomas ir Lietuvos kino teatruose.

„Didžiausias darbo šiame filme iššūkis buvo sunkūs fiziniai išbandymai, kuriuos mums, aktoriams, teko įveikti. Kūrybinė filmo komanda buvo maža, jokių kaskadininkų, tad visus fizinius triukus mums teko atlikti patiems, - pasakoja aktorius, - Tai buvo didelis įsipareigojimas ir mes visi dirbome gerokai sunkiau nei tikėjomės iš pradžių, kad tik įveiktume visus iššūkius. Ant mūsų kūnų nusėdusios mėlynės ir žaizdos buvo tapusios filmavimų kasdienybe.“

Juosta pasakoja apie galingą ateivių invaziją į Žemę. Žmones, tarsi niekingus vabalėlius, nuo žemės paviršiaus pradeda šluoti paslaptingi šviesos stulpai. Filmo herojai supranta, kad gatvėse prasidėjo negailestingas žmonijos valymas. Tačiau net ir išvengusiems pražūtingos šviesos dėl savo gyvybių jiems dar teks susigrumti su nežemiškos kilmės būtybėmis.

Ambicingą trilerį sukūrė katastrofų superfilmo „2012“, populiariausios visų laikų juostos „Įsikūnijimas“ ir daugybės kitų kino hitų pradedant „Titaniku“ ir baigiant „Keista Bendžamino Batono istorija“ specialiųjų efektų kūrėjai – broliai Colinas ir Gregas Strause‘ai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją