“PakMarko” specialistai nurodo, kad jau vykdant pirmąjį užsakymą buvo žinoma – jei darbų kokybe ir tempais užsakovas liks patenkintas, tokių didelių kontraktų bus kur kas daugiau.

“Užsienio klientai duoda suprasti, kad mumis pasitiki ir yra patenkinti darbo kokybe. Tai leidžia optimistiškai vertinti dideles galimybes ne tik Baltijos šalyse, bet ir ES rinkoje,” – įsitikinęs UAB “PakMarkas” rinkodaros direktorius Ronaldas Vaitiekūnas.

Užsakymą sudaro 21 milijonas arba trys sunkvežimiai vienos rūšies informacinių lipdukų. Tai yra apimtys, kurias kol kas mūsų rinkoje sunku įsivaizduoti. “Norint laimėti panašių užsakymų, reikia būti geriausiam šioje srityje, juolab, kad konkurencija šiuo atveju buvo ne vietiniu, o europiniu mastu“, - teigia Ronaldas Vaitiekūnas.

Vienas pagrindinių faktorių, lemiantis “PakMarko” sėkmę ir atveriantis kelius į Europos Sąjungos bendrovių konkursus – nuolatinės investicijos į technologijų ir procesų tobulinimą. Bendrovė pernai į naujausias technologijas, kurios ir leidžia laimėti tokius didelius užsakymus, investavo 4 mln. litų, šiais metais investicijoms bus skirta dar tiek pat.

“Ne tik investuojame į technologijas – daug dėmesio skiriame kokybės sistemos ir žmonių tobulinimui. Būtent visa tai leidžia realizuoti mūsų technologinius privalumus bei sukurti kokybišką ir konkurencingą produktą įvairiems klientų poreikiams tenkinti,” – sako R. Vaitiekūnas.

„PakMarkas“ jau du kartus iš eilės yra laimėjęs trijų metų ilgalaikio tiekimo sutartį su bendrove „Kraft Foods“. Orientuodamasi į ilgalaikius santykius su klientais ir įgydama jų pasitikėjimą, bendrovė ne tik užsitikrino stabilią vietą rinkoje, bet ir gali optimistiškai žvelgti į ateitį bei ES plėtrą.

“PakMarko” apyvarta per 2003 m. pasiekė 41,9 mln. litų ir buvo 8,6 proc. didesnė nei praėjusiais metais. Šiais metais “PakMarkas” yra suplanavęs apyvartą padidinti apie 15%.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją