Per šį laikotarpį naudojant kontrolės įrangą buvo atlikta 60 kompleksinių transporto priemonių techninės būklės patikrinimų. Patikrintos 394 komercinės transporto priemonės ir 457 lengvieji automobiliai.

Už nustatytus techninės būklės trūkumus inspekcijos pareigūnai 29 transporto priemonėms uždraudė važiuoti toliau ir tol, kol bus pašalinti techninės būklės trūkumai, paėmė transporto priemonių registravimo liudijimus. Inspekcijos ir policijos pareigūnai 145 vairuotojams surašė administracinių teisės pažeidimų protokolus arba paskyrė baudas pažeidimo vietoje.

Tikrinimų metu nustatyti 187 techniškai netvarkingi lengvieji automobiliai, pagaminti iki 2000 m. imtinai, tai sudaro 79 proc. visų lengvųjų automobilių su nustatytais techninės būklės trūkumais. Taip pat nustatytos 87 techniškai netvarkingos komercinės transporto priemonės, pagamintos iki 2000 m. imtinai, tai sudaro 48 proc. visų komercinių transporto priemonių su nustatytais techninės būklės trūkumais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją