Atvirame interviu Brahimas Zaibatas (24 m.) pasakojo, kad dėl aistringo romano ėmė įtarinėti senus draugus ir pasikeitė telefono numerį.
Prancūzas breiko šokėjas teigė, kad nepaisant varginančio dėmesio jis mato savo ateitį kartu su 52 m. atlikėja.

B. Zaibatas papasakojo, kad susipažino su Madonna šių metų rugsėjo 22 d. Niujorke per dainininkės drabužių kolekcijos pristatymą.

„Ji – tokia pati moteris, kaip visos. Ji – išskirtinė menininkė, pasaulinė garsenybė, bet visų pirma – moteris“, – tvirtino jis.

Paklaustas, ar vaikystėje buvo Madonnos gerbėjas, šokėjas atsakė, kad tai nebuvo jo mėgstamiausia muzika, tačiau klausėsi jos dainų. Jis pridūrė, kad Madonna dabar įpina į dainas breiko ir hip hopo stiliaus elementų. „Vaikystėje ji svajojo tapti šokėja, tai dar vienas mus siejantis dalykas“, – sakė jis.

B. Zaibatas teigė, kad pasklidus gandams apie jo ir Madonnos romaną, jis staiga tapo labai populiarus.

Į klausimą, kodėl nusprendė paviešinti draugystę, jaunuolis atsakė: „Tai nebuvo jos ar mano sprendimas. Mus pamatė kartu šokančius klube.“ Jis patikino, kad Madonna nesupyko, kad išaiškėjo jų santykiai, ir pareiškė, jog mokosi iš jos tvarkyti gyvenimą.

Anksčiau plačiai rašyta apie Madonnos ir 24 m. brazilų modelio Jesuso Luzo romaną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją