Kalėdų dvasios paskleidimo koncertas bus filmuojamas jau šį penktadienį, gruodžio 3 dieną, 19 val. aikštėje prie „Ozo” prekybos ir pramogų centro.

„Šis renginys nemokamas, laukiame visų vilniečių, Vilniaus svečių, nes kuo daugiau žmonių susiglaus pečiais, tuo bus šilčiau! – į koncerto filmavimą kviečia G. Jaunius. – Drauge su talentingiausiais Lietuvos šviesos dailininkais rengiame ypatingą muzikos ir šviesos reginį, žadame daugybę masinių scenų, pakabinimų ant lynų, skraidymų – bus tikrai įspūdingų vaizdų. Scenografijoje, kuri kone trijų aukštų, nevengėme asimetrijos – tai renginiui suteiks išskirtinumo. Koncerte bus ir juokingų dalykų, kurie visus išvers iš veltinių, ir jautrių epizodų, taip pat bus gausu labai lengvai atpažįstamų populiariausių pasaulio pasakų herojų. Į koncertą atvyks ir Kalėdų eglę iškilmingai įžiebs lietuviškasis Kalėda.”

Pasak renginio prodiuserio, visus į „Ozo“ aikštę susirinkusius šildys ne tik pasakiški artistų pasirodymai, nuoširdūs kalėdiniai palinkėjimai, o ir nemokama arbata, o su Kalėdų Seniu sutarta, kad kaip tik rytoj oras atšils, o visos pūgos prasidės tik po koncerto.

Stebuklingas Kalėdų dvasios paskleidimo koncertas – gruodžio 3 dieną 19 val. aikštėje prie „Ozo” prekybos ir pramogų centro, o gruodžio 25 dieną per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją