„BM – tai iš pagrindų atsinaujinusi merginų grupė „Blogos mergaitės“. Taip sakant, mes grupę išleisime iš naujo. Nuo senojo pavadinimo norime atsiriboti. Naujoji merginų grupė bus žinoma trumpu, skambiu vardu – BM, kurioje dainuos jau nebe trys, o keturios merginos“, – apie pokyčius pasakojo grupės prodiuseris Žilvinas Žvagulis.

Pasak jo, naujosios scenos užkariautojos turėjo įveikti griežtą atranką. Merginoms buvo keliama aibė reikalavimų: reikėjo būti drąsioms, energingoms, patrauklioms, seksualioms, be to – mokėti dainuoti gyvai. Šią aukštai iškeltą kartelę įveikė laimingoji ketveriukė, kuri, tikimasi, jau neužilgo raškys pačius geriausius rezultatus.

„Mes skandalų nekursime, cirkų nedarysime, merginos populiarumo sieks savo talentu ir dainomis“, - patikino Ž. Žvagulis.

Naujosios BM narės - labai skirtingos, bet visos turi tam tikrą „razinką“. 25-erių Alvyda – geodezijos inžinierė, muzikos mokykloje skambinusi fortepijonu ir lavinusi balsą pas Eglę Juozapaitienę. Liekna šviesiaplaukė pripažinimą yra pelniusi ne tik Lietuvoje, - ji tęsia sėkmingą modelio karjerą Italijoje. Alvyda ignoruoja greitąjį maistą, negeria gazuotų gėrimų, vengia alkoholio, niekada nėra bandžiusi rūkyti, žodžiu, renkasi sveiką gyvenimo būdą. Bet jos horoskopo ženklas – Liūtas, tai reiškia, kad ši miela šviesiaplaukė nėra šventa geruolė, - gal ir nagučius parodyti.

20-metė Gintė yra lankiusi griežto auklėjimo mergaičių mokyklą Airijoje, o vidurinę pabaigė Klaipėdoje. Vėliau įstojo į S.Šimkaus konservatoriją, įgijo dainavimo specialybę ir pajuto, kad nori šiuo keliu eiti toliau. Merginai teko paragauti ir vestuvių dainininkės duonos, taip pat – lavinti vokalą pas dėstytoją Dainą Bilevičiūtę. Gintė seniai svajojo dainuoti merginų grupėje, bet buvo įsitikinusi, kad „konkursai ir atrankos be vokelių neapsieina“. Tapusi BM nare ji pakeitė nuomonę. Dabar Gintė nekantrauja šturmuoti sceną ir parodyti, ką moka.

Klaipėdietės Agnės meniniai sugebėjimai skleidėsi dar ankstyvoje vaikystėje. Tėvai leido ją į įvairius muzikos, šokių, teatro būrelius. Agnę galėjai sutikti „Dainų dainelėje“ ir galybėje kitų įvairių meno projektų, konkursų, kuriuose ji priblokšdavo komisijos narius. Dabar mergina tikisi priblokšti savo talentu BM klausytojus.

Eglė - 21 metų vilnietė, jos zodiako ženklas - Jautis, o tai jau pasako, kad ši mergina - užsispyrusi ir siekia užsibrėžtų tikslų. Eglė muzikinę sceną pažįsta nuo mokyklos laikų, bet rimčiau studijuoti panoro ne dainavimą, o žurnalistiką. „Tiesiog mėgstu informaciją“, - sako smalsioji Eglė, pasekusi Andriaus Mamontovo ir Marijaus Mikutavičiaus profesinėmis pėdomis. Pramogų pasaulis ją visada domino, mergina slapčia svajojo dainuoti merginų grupėje ir štai jau šeštadienį galės išbandyti save naujajame amplua.

Beje, koncertinius drabužius BM narės išsirinko Anglijoje, kur buvo nuvykusios drauge su dainininke Irena Starošaite. Kaip jos atrodys, kokį įvaizdį susikurs – paaiškės jau šeštadienį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją