Kampanijoje dalyvauja ir Lady Gaga, Justinas Timberlake’as, Usheris, Jennifer Hudson, Ryanas Seacrestas, Elijah Woodas, Serena Williams ir Swizzas Beatzas.

Kampaniją „The Digital Life Sacrifice“ organizavo Alicia Keys labdaros fondas „Keep A Child Alive“.

Garsenybės nusifilmavo, kaip paskutinį kartą rašo į svetainę „Twitter“ ir guli karstuose. Anot reklamos, tai simbolizuoja jų mirtį skaitmeninėje erdvėje.

Kim Kardashian

Alicia Keys įkalbėjo Lady Gagą, Usherį ir kitus garsius atlikėjus pasaulinės AIDS dienos proga išsiregistruoti iš „Twitter“ ir „Facebook“ svetainių.

Alicia Keys ir Lady Gaga rimtai žiūri į labdarą ir tai įrodo kuriam laikui atsisakydamos virtualaus gyvenimo. Lady Gaga, Justinas Timberlake‘as, Usheris ir kitos garsenybės dalyvauja naujoje kampanijoje, pavadintoje „Digital Life Sacrifice“ („Skaitmeninio gyvenimo auka“). Trečiadienį, Pasaulinę AIDS dieną, atlikėjai išsiregistruos iš socialinio bendravimo tinklų „Facebook“ ir „Twitter“ ir nesinaudos jais tol, kol A. Keys labdaros fondui „Keep a Child Alive“ bus surinktas 1 mln. dolerių.

Lady Gaga turi daugiau nei 7 mln. pasekėjų „Twitter“ svetainėje, J. Timberlake’as – 3,5 mln. pasekėjų.

Pasaulinė AIDS diena minima gruodžio 1-ąją, ja siekiama atkreipti dėmesį į ŽIV sukeltą ligą. Naujausiais duomenimis, 1981 – 2007 m. nuo AIDS mirė apie 25 mln. žmonių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją