„Manome, kad mums reikia panašaus modelio (dvejų durų kupė), ir mes jį turėsime“, – sakė leidiniui „Autoexpress“ „General Motors“ padalinio Europoje vadovas Nickas Reilly’is. Jo teigimu, naujas automobilis bus panašus į 2007 m. Ženevoje pristatytą GTC koncepciją, pagal kurią sukurta „Insignia“.

Naujo kupė gamybai veikiausiai bus panaudota „Insignia OPC“ platforma ir montuojamas 2.8 l, V6, 325 AG variklis su turbina.

Anksčiau skelbta, kad „General Motors“ priklausanti „Opel“ kompanija gali susidurti su sunkumais, norėdama naująjį kupė padaryti pelningu. Skaičiuojama, kad siekiant pelno, per metus reikėtų pagaminti bent 30 tūkst. tokių mašinų.

„Šis projektas turėtų tvirtesnį pagrindą, jei prie jo prisijungtų „Buick“ ir „Chevrolet“ Šiaurės Amerikoje“, – tuomet sakė neįvardijamas šaltinis „General Motors Europe“ kompanijoje.

„Opel Calibra“ buvo gaminamas 1989-1997 m.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją