Amerikietiška „Fiat 500“ versija turės tą patį 1,4 l benzininį variklį kaip ir Europoje, tačiau kitapus Atlanto jis bus aprūpintas „MultiAir“ sistema. Be to, pirkėjai galės rinktis ne tik šešių laipsnių mechaninę pavarų dėžę, bet ir naują šešių laipsnių automatinę transmisiją. Automobilis turės kiek kitokius buferius bei minkštesnę važiuoklę, o viduje bus montuojami puodelių laikikliai.

JAV vairuotojai mažus automobilius iki šiol vertino gana prastai, tačiau pastaruoju metu situacija pamažu keičiasi. Vis dėlto „Fiat 500“ dėl vietos po saule turės pakovoti ir su didesniu bei brangesniu stilinguoju „Mini“ hečbeku, ir su kuklia „Ford Fiesta“. JAV rinkai skirtas „Fiat 500“ bus gaminamas Toluca mieste Meksikoje esančioje „Chrysler“ gamykloje. Atstovai pirmuosius automobilius gaus gruodžio mėnesį, o šis modelis bus parduodamas nuo 2011 m. sausio.

„Fiat 500“ bus parduodamas maždaug 165 salonuose – tikslus skaičius kol kas dar nėra žinomas, nes „Chrysler“ dar nebaigė derybų su galimais atstovais. Šis modelis bus parduodamas vadinamose „Fiat“ studijose, kuriose akcentuojamas modernus itališkas dizainas.