150 ml grietinėlės,
2 šaukštai tarkuoto parmezano,
70 g smulkiai pjaustytos šonines,
druska,
šviežiai malti juodieji pipirai,
150 g nevirtų spagečių,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
100 g pjaustytų grybų,
30 g pjaustytų špinatų,
tarkuoto parmezano pabarstymui.

Į keptuvę supilkite grietinėlę, suberkite sūrį. Kai užvirs, sumažinkite ugnį ir pakaitinkite 5 min. Pasūdytame vandenyje išvirkite spagečius (4-5 min, turi būti truputį kietoki). Nusausinkite.

Kitoje keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir pakepinkite šoninę, kol taps traški. Įpilkite likusį aliejų ir maišydami pakepinkite grybus (2-3 min).

Į šią keptuvę sudėkite nusausintus spagečius ir supilkite grietinėlės masę. Pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite. Nuimkite nuo ugnies, įmaišykite špinatus, pabarstykite parmezanu.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją