• Paklusnumas

    Rezistentai Kaip vakar surengtoje spaudos konferencijoje teigė G.Tamulytė, "šustauskininkams" ji tapo neparanki todėl, kad nutarė eiti drauge su LLS frakcijos nariu, Kauno mero pirmuoju pavaduotoju Gediminu ir jo broliu Antanu Budnikais.

    Bemaž devynerius metus palaikę VŠustausko siekius, broliai Budnikai vakarykštėje spaudos konferencijoje baisėjosi per pastaruosius metus neatpažįstamai pasikeitusiu LLS įvaizdžiu, programa, nusmukusiu LLS frakcijos susirinkimų lygiu, išsigimusiu sąjungos vado požiūriu į daugelį dalykų, VŠustausko girtuoklystėmis, intrigomis ir valdymo būdu - diktatu.

    Kaip žinoma, A.Budnikas prieš kelias dienas buvo pašalintas iš LLS frakcijos Kauno taryboje. Šis sprendimas buvo grindžiamas tariamu sąjungos įstatų ir programos nesilaikymu, finansinių grupuočių poreikių tenkinimu ir opozicinių partijų projektų palaikymu.

    Vakar A.Budnikas karštai neigė šiuos kaltinimus. Pasak jo, tikrasis jo pašalinimo iš partijos motyvas - pasipriešinimas partijos lyderiui VŠustauskui, mat A.Budnikas pasisakė prieš kelių pelningai dirbančių savivaldybės įmonių privatizavimą. Kadangi A.Budniko nuostatą, pasak jo, palaikė brolis G.Budnikas ir G.Tamulytė, trijulė pateko V.Šustausko nemalonėn.

    Paklusnumas

    "V.Šustauskas nori prakišti savus žmones", - vakar teigė nemalonėn patekusi trijulė.

    Kauno vicemeras G.Budnikas neatsakė, ar jis norėtų likti LLS narys, tačiau prasitarė "darysiąs rimtą apsisprendimą".

    "Frakcijos nariai beatodairiškai paklūsta VŠustausko sprendimams ir už juos balsuoja. Tuo tarpu mes bandome mąstyti, ir dėl to LLS lyderis nori mus eliminuoti iš veiklos", - tvirtino G.Budnikas.

    G.Budnikas partijos kolegų buvo kaltintas ir tuo, kad dar būdamas Kauno meras iš miesto manevrinio butų fondo G.Tamulytei skyrė vieno kambario butą.

    Plačiau apie tai skaitykite "Lietuvos žiniose"