Metų albumu išrinktas Andriaus Mamontovo albumas "Beribiam danguje". Buvęs legendinės grupės "Foje" lyderis ir atlikėja Atlanta buvo apdovanoti už geriausią 2003 metų dainą "Kregždutės". Pernai A. Mamontovas nugalėjo trijose "Bravo" nominacijose.

Geriausia atlikėja tapo Neda Malūnavičiūtė, o geriausiu atlikėju - Marijus Mikutavičius.

Geriausiu 2003 metų debiutantu tapo dainininkas Amberlife, o geriausio muzikos prodiuserio nominacijoje nugalėjo Andrius Borisevičius.

Geriausiu praėjusių metų muzikiniu renginiu tapo miuziklas "Velnio nuotaka" (prodiuseriai Nijolė Ruzgienė ir Gytis Daugėla), o už nuopelnus popkultūrai apdovanotas kompozitorius Giedrius Kuprevičius. Jis, kaip ir geriausia atlikėja tapusi Neda, apdovanojimų įteikimo ceremonijoje negalėjo dalyvauti dėl užimtumo.

Pusantros valandos trukusioje ceremonijoje, kurią vedė pats "Bravo" rengėjas Arūnas Valinskas, laureatams įteiktos dizainerio Dariaus Čekanausko sukurtos "Bravo" žvaigždės ir mobiliojo ryšio telefonai "Nokia 3200".

Geriausiu diskžokėju tapo DJ Ignas IV, o už geriausią albumo viršelio dizainą (grupės SH albumas "Supermeno užkandžiai") apdovanotas Ramūnas Gilys. Jiems įteikti specialūs prizai.

Laureatus rinko iš 60 pramogų verslo atstovų sudaryta vertinimo komisija.

Renginio metu koncertavo ankstesnių "Bravo" apdovanojimų laureatai. Scenoje pasirodė ir Lino Adomaičio bei Simonos Jakubėnaitės duetas. Jis atliko dainą "What's Happened To Your Love?", kuri skambės gegužės mėnesį Turkijoje vyksiančiame Eurovizijos konkurse.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją