Generalinės prokuratūros Viešųjų ryšių skyriaus atsakyme DELFI pripažįstama, kad projektuojant automobilių stovėjimo aikšteles šalia Generalinės prokuratūros pastato, nebuvo tinkamai išplanuotos automobilių stovėjimo vietos neįgaliesiems.

Tačiau priešais Generalinės prokuratūros įvažiavimą yra įrengtos dar dvi automobilių stovėjimo vietos neįgaliesiems (12 metrų) ir jos dažniausiai yra laisvos. „Privažiavimas prie jų yra patogus ir niekada nebūna užstatytas kitais automobiliais, tad neįgalūs asmenys, atvykstantys į prokuratūrą, visada turi kur pasistatyti savo transporto priemones.

„Matyt, dėl tos priežasties (matydami šalia laisvas neįgaliesiems vietas) vairuotojai ir buvo užstatę šias vietas, kurios suprojektuotos netaupant aikštelės, „per giliai“, - rašoma Generalinės prokuratūros atsakyme.

Atsakyme taip pat rašoma, kad Generalinės prokuratūros vadovai, suprasdami šią situaciją, jau yra liepę atsakingiems Planavimo ir ūkio skyriaus darbuotojams pasirūpinti, kad privažiavimas neįgaliesiems arba būtų perkeltas į kitą – patogesnę vietą, arba užtikrinti, kad privažiavimas prie šių vietų būtų nuolat atlaisvintas.

Dėkojame DELFI skaitytojui už nuotrauką!


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją