Lyginant su pirmtaku, atnaujinta versija išsiskiria priekinėje dalyje atnaujintu buferiu, radiatoriaus grotelėmis ir apatinėmis grotelėmis, taip pat montuojami nauji priekiniai žibintai. Galinėje automobilio dalyje pasikeitė numerio lentelės apdaila, kombinuotieji žibintai, buferis ir žemesnio lygio reflektoriai.

2010 m. laidos „Corolla“ modeliui išskirtinumo suteikia ir nauji elektra valdomi užlenkiami galinio vaizdo veidrodėliai su integruotais posūkio signalais, nauji sportiškesni 16 colių ratlankių gaubtai ir naujo dizaino lengvojo lydinio ratlankiai. Kėbulo spalvų gamą papildė nauji raudoni ir mėlyni „metallic“ atspalviai.

Be išorinių pokyčių atnaujinimų sulaukė ir automobilio salonas. Gamintojai pabrėžia, kad „Corollos“ viduje panaudos kokybiškesnės medžiagos, vairaratis tapo patogesnis, gelsvą matuoklių ir indikatorių bloko spalvą pakeitė balta, o prietaisų skydelis ir durelių rankenėlės dabar papuošti sidabrinės spalvos danga. Be to, automobilyje įdiegta bagažinės atidarymo nuotoliniu būdu funkcija.

2010 m. „Corolla“ automobiliuose bus montuojami 1,33 l „Dual VVT-i“ ir 1,6 l „Valvematic“ benzininiai varikliai bei 1,4 l ir 2,0 l „D-4D“ dyzeliniai jėgos agregatai, atitinkantys „Euro 5“ reikalavimus. Visuose atnaujintos „Corollos“ varikliuose įdiegta „Toyota Optimal Drive“ technologija, kuri, „Toyotos“ teigimu, užtikrina mažesnes kuro sąnaudas.

Atnaujinto „Corolla“ modelio kaina Lietuvoje prasideda nuo 58,2 tūkst. Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją