Į teismą kreipėsi senolės dukra, kurios pavardė taip pat Žiobienė (bet ne Edita, o Regina), kuri prašė uždrausti rodyti laidą, nes tai yra susiję su privačia informacija.

„Mes vykdysime teismo nutartį ir nepažeisime įstatymų“, - sakė J. Jefremovas.

Jis pažymėjo, kad laida bus rodoma apie E. Žiobienę, tačiau nebus skelbiama informacija apie bylą iškėlusią Adelę T.

Pasak jo, į teismą ji kreipėsi prašydama uždrausti rodyti laidą, kurioje minima jos garbę žeminanti informacija.

„Akistata“ anonsuose skelbė, kad trečiadienio vakarą rodys laidą apie E. Žiobienę ir vieną senolę, kuria esą vaiko teisių apsaugos kontrolierė nesirūpina. Ją, kaip buvo skelbiama laidos anonse, buvo apkandžiojusios žiurkės.

Laikinąsias apsaugos priemones ir draudimą rodyti laidą „Akistata“ pritaikė Vilniaus miesto pirmasis apylinkės teismas. Trečiadienį teismo nutartį gavusi televizija iš karto pakeitė laidos anonsą.

„Kad būtų išvengta dar didesnės žalos padarymo, mes nusprendėme teismo prašyti pritaikyti laikinąsias apsaugos priemones“, - sakė ieškovei atstovaujanti advokatė Kristina Čeredničenkaitė.

Pasak jos, laidos anonse buvo pateikiama privati informacija apie ieškovę, be to, ji pateikta žeminančio pobūdžio.

Ar bus pareikštas ieškinys TV3 ir laidą kuriančiai K. Krivicko bendrovei, advokatė dar nenorėjo atksleisti.

Trečiadienio vakarą K.Krivicko laida apie kontrolierę E.Žiobienę ir senolę buvo parodyta. Kaip skelbia 15min.lt, pristatydamas laidos turinį, K.Krivickas pasakojo apie iš teismo gautą raštą. Anot prodiuserio, į draudimus nutarta atsižvelgti iš dalies, todėl žiūrovai močiutės veidą pamatė šiek tiek retušuotą, balsą išgirdo šiek tiek pakeistą.

Laidoje nebuvo paminėtas senolės vardas bei neįvardintas konkretus jos giminystės ryšys su E.Žiobiene.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją