Tiesa, urologai teigia, kad daugeliui vyrų lytinė funkcija išlieka – bet baimės akys didelės, ir psichologija daro savo: jie nebegali, nes bijo nebegalėti.

Savo klimakso išgąsdinti penkiasdešimtmečiai palieka žmonas ir ima rėžti sparną apie ilgakojes manekenes. Merginas įaudrina solidaus vyro sąskaita banke (tik retais atvejais – stotas ir protas), o vyriškį apipina neapsakomai ilgos kojos (jo laikais akceleracija dar nebuvo tiek pažengusi). Po šios kombinacijos vyriškis sako: “dar galiu, vadinasi, dar tikras vyras”.

Kitaip tariant, vyrų klimaksas ne tiek paveikia apatinę kūno dalį, kiek suminkština protą – ir dažnai ištuština paliekamos šeimos piniginę.

Štai tokios vyrų problemos ir ligos. Kai moterims dėl baisiojo klimakso skiriama hormonų terapija, vyrams rekomenduojama... atgaivinti jausmus ilgakojės glėbyje.

Kažkaip keistai čia išeina: moters klimaksas tampa pajuokos kalbų objektu, o klimakso ištiktas vyras išdidžiai demonstruoja žilę šalia manekenės kojų. Todėl kyla klausimas: ar tas vyrų klimaksas nėra tik prasimanymas, pateisinantis norą paganyti akis po svetimu sijonu?..

Apie tai – šį šeštadienį, 10:00 laidoje “36,6” per Lietuvos televiziją.

Kitos laidos temos: hemorojus, suriebėjusios kepenys, angina bei vitaminai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)