“Daugybę dalykų teko daryti pirmą kartą gyvenime. Iš pradžių filmavimas vyko baseine, teko ilgai plaukioti ir nardyti. Filmuojama buvo ir po vandeniu. Baseinas nebuvo labai šiltas, o jame teko išbūti daugiau nei valandą. Dar labiau buvo gaila merginos, kuri filmavosi klipe. Ji šaltame vandenyje mirko dvigubai ilgiau”, - pasakojo Stano.

Dainininkas jau pamanė, kad išbandymas baseine yra sudėtingiausia klipo filmavimo dalis, bet didžiausi sunkumai jo laukė sostinės Gedimino prospekte. “Buvo užtverta prospekto dalis. Lauke tvyrojo maždaug 20 laipsnių šaltis. O mane, apsirengusį lengvu švarkeliu, kėlė kranai - “skraidžiau” virš gatvės, buvau pakeltas į maždaug 7 aukštų namo aukštį. Buvo baisoka ir nenusakomai šalta. Manau, kad po tokio filmavimo atsidursiu ligoninėje, bet ... stebuklas – net sloga neprikibo”, - sakė Stano.

Grupės vadybininkas Vilius Survila pasakojo, kad klipo “Kai tu šalia” filmavimas – iki šiol sudėtingiausias šio žanro kūrinys. “Atsisakėme montažo ir visus triukus Stano su komanda atliko “gyvai”. Buvo pasitelkta daugybė filmavimo technikos, specialūs kranai, geležinkelis, šviesos. Dalyvavo 40 žmonių “masuotė”. Klipas šiuo metu montuojamas ir bus baigtas kovo pradžioje. Tikimės, kad pavyks jį patalpinti į kovo 8 d. pasirodysiantį “Delfinų” albumą “Kai tu šalia”. Darome viską, kad šis klipas būtų pats gražiausias ir pažangiausias lietuviškas vaizdo klipas”, - sakė V.Survila.