Anksčiau 34-erių metų „10 jardų“ žvaigždei sekdavosi kurį laiką atsisakyti alkoholio ir narkotikų, tačiau kaip pagrįstai baiminosi jo draugai, Matthew per daug savimi pasitikėjo.

„Jau metus ir devynis mėnesius buvau „švarus“ ir maniau, kad visi siaubingi įpročiai yra pažaboti ir iš ties galiu savimi paitikėti. Tačiau nespėjau net apsidairyti, o mano rankoj jau buvo Margaritos taurė ir ketinau pirkti dozę“ – atviravo žurnalistams pats aktorius.

„Bebaigiant filmuoti serialą Matthew apėmė neužtikrintumo dėl savo ateities jausmas ir jis griebėsi butelio. Serialo pabaiga buvo kažko jam įprasto ir žinomo pabaiga. Baimė su filmavimo pabaiga prarasti ir dalį savęs jį pastūmėjo“ – teigė aktoriaus draugas.

„Visi labai nustebo Matthew vėl paslydus. Visa komanda jį labai palaikė, užjautė ir verkė kartu su juo. Mes visi žinome, kad tai kritinis laikas Matthew gyvenime ir visa komanda susitarėme, kad bent vienas iš mūsų visada jį prižiūrės. Jis visada gali kreiptis pagalbos į bet kurį iš mūsų“ – teigė aktoriaus kolegos.