- Našlys Danielis su įsūniu bandydamas pavyti vaiko svajonių merginą nutaria pasukti trumpesniu keliu. Tačiau jiems atvažiavus į aerouostą amerikietė jau yra pridavusi bagažą, užsiregistravusi ir belipanti į lėktuvą.

- Kai Ministras Pirmininkas spaudžia savo naujiems darbuotojams rankas jo kaklaraištis vis keičiasi – tai mėlynas lygus, tai taškuotas.

- Filmo pabaigoje Ministras Pimininkas paprastai išlipa iš lėktuvo kartu su visais keleiviais. Jeigu Didžiosios Britanijos Ministras Pirmininkas ir išliptų per tą patį išėjimą kartu su kitais keleiviais, tai bent būtų apsuptas asmens sargybinių.

- Kai Danielis kalbasi su įsūniu sėdėdami ant suolelio prie upės, pro juos du kartus praeina ta pati mergina ta pačia kryptimi.

- Karen verkiant savo kambaryje besiklausant Joni Mitchell dainos „Both sides“ muzikinis centras rodo, kad tai 7 daina, tačiau tikrame šios dainininkės albume ši daina yra 12-ta.

- Kai Sara su Karlu sugriūna ant lovos ruošdamiesi mylėtis, Karlas yra vis dar su kelnėmis. Tačiau kai suskamba Saros mobilus ir ji pasitraukia nuo Karlo – šis guli lovoje jau vien su kelnaitėm.

- Scenoje, kur vaikų spektaklio užkulisiuose sustitinka Ministras Pirmininkas ir jo sesuo Karen, jiems kalbantis šalia esanti Natali tyliai kartoja Hugh Granto tekstą.

- Sarai bandant pasimylėti su Karlu ant naktinio stalelio esantis laikrodis kiekvieną kartą rodo vis kitokį laiką.

- Kai Karlą ir Sarą miegamajame sutrukdo telefono skambutis, Sarai pasilenkus pakelti telefono matoma liemenėlės petnešėlė, tačiau kai ji atsitiesia atgal - liemenėlės nebėra.

- Filmo pabaigoje, kai Ministrą Pirmininką aerouoste pasitinka Natali ir visa komanda, už Natali stovi automobilio šoferis laikantis lapą, kuriame nurodyta, jos jis laukia Hugh Granto. Bet juk tai yra tikrasis aktoriaus vardas, o ne jo vaidinamo Ministro Pirmininko.