„Atnaujinti „Ultima“ benzino priedai suteiks kurui papildomų savybių – pagerins automobilio variklio darbą, leis sumažinti kuro sąnaudas bei prisidės prie švaresnės mūsų aplinkos“, – sakė „Lietuva Statoil“ Pardavimų ir tiekimo departamento direktorius Giedrius Bandzevičius.

Sukurto ir laboratorijoje išbandyto naujos kartos priedo „Ultima“ sudėtyje yra elementų, kurie valo apnašas, ilgainiui susidarančias kuro purkštukų angose. „Naudojant įprastą benziną, purkštukų angos pasidengia įvairiomis nuosėdomis ir nuodegomis, o tai sumažina kuro padavimo srautą ir prarandama variklio galia. „Ultima“ padeda atstatyti gerą variklio būklę, nes ne tik apsaugo purkštukų angas nuo apnašų, bet ir išvalo senas, jau esančias nuosėdas“, - sakė G. Bandzevičius.

Testavimo tyrimuose taip pat pademonstruota, kad benzinas su naujuoju „Ultima“ priedu pagerina šalto variklio užvedimą, apsaugo kuro sistemą nuo korozijos. Be to, „Ultima“ priedas yra pritaikytas naudoti benzine, savo sudėtyje turinčiame iki 10 proc. biokuro.

Naujos kartos priedas yra dedamas į „Statoil“ degalinėse parduodamo „95 EURO Ultima“ ir „98 Ultima“ markės benzino sudėtį. Naujos kartos priedo naudojimas „Statoil“ degalinėse parduodamo benzino kainai įtakos neturės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją