Pergalę jai pelnė vaidmuo istorinėje dramoje “Šaltasis kalnas”. Epinėje juostoje, kuri pasakoja apie Amerikos pilietinį karą ir sudėtingą žmogaus gyvenimą po karo patirtų sunkumų, R.Zellweger vaidina fermerę, kuri susidraugauja su Nicol Kidman vaidinama pagrindine heroje Ada.

Už vaidmenį filme “Šaltasis kalnas” aktorė šiais metais gavo “Auksinį lokį” ir jau trečią “Oskaro” nominaciją (prieš tai ji buvo nominuota už vaidmenis “Čikagoje” ir “Bridžitos Džouns dienoraštyje”). Beje, praėjusiais metais “Oskaro” statulėlę už geriausią moters vaidmenį Renee iš po nosies nušvilpė Nicole Kidman. Šiemet abi konkurentės vaidino tame pačiame filme ir, pasak šaltinių, nelabai mėgo viena kitą. Tačiau naujausiame interviu Holivudo žvaigždė R.Zellweger paneigė tokias kalbas teigdama, kad filmavimosi metu ji ir Nicole tapo artimesnės.

“Mes tikrai susidraugavome. Juk įdomu pažinti kitą žmogų. Mes negėrėme kokteilių ir kartu nėjome į vakarėlius. Mūsų pasaulis buvo izoliuotas: susitikdavome tvarte ir kartu mėždavome mėšlą,” – juokėsi Renee, prisimindama vieną iš “Šaltojo karo” scenų, kurioje filmavosi abi aktorės. Bendravimą su N.Kidman ji pavadino intelektualiu ir kūrybingu.

Paklausta, kodėl nepasirodė filmo premjeroje Londone ir kituose kino festivaliuose, jei laiko N.Kidman savo drauge, R.Zellweger atsakė, kad jai nepatinka eiti raudonu kilimu, kuomet minios žmonių šaukia jos vardą.

“Nemoku susitaikyti su tuo, kad esu garsi, tačiau tai nereiškia, kad šis faktas manęs nejaudina ir nedžiugina. Tiesiog vaidinu ne dėl šlovės ir negaliu įsivaizduoti, kad mano asmeninis gyvenimas įdomus žmonėms, kurie manęs visiškai nepažįsta,” – paaiškino “Šaltojo kalno” žvaigždė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją