Prodiuseris Michaelas Patrickas Kingas (Maiklas Patrikas Kingas) rašo scenarijų "Sekso ir miesto" (Sex and the City) kino versijai, kuri iš esmės tęs ši sekmadienį pasibaigsiančio televizijos serialo siužetą, sakė HBO atstovė spaudai.

Ši kabelinė televizija, priklausanti "Time Warner Inc.", taip pat derasi su keturiomis serialo žvaigždėmis - Sarah Jessica Parker (Sara Džesika Parker), Kim Cattrall (Kim Katral), Cynthia Nixon (Sintija Nikson) ir Kristin Davis (Kristin Deivis) - dėl tų pačių vaidmenų kino filme.

M.P.Kingui ši juosta bus režisūrinis debiutas. Kada filmas pasirodys, dar neaišku, be to, kol kas projekte nedalyvauja joks platintojas, sakė atstovė.

"Seksas ir miestas" labai sustiprino HBO kūrybines pozicijas ir tapo pirmuoju kabelinės televizijos serialu, laimėjusiu geriausios komedijos "Emmy" apdovanojimą. Jame S.J.Parker vaidina mados vėjus jaučiančią niujorkietę žurnalistę Kerę Bradšo, kuri rašo apie tai, kaip Manhetene žmonės flirtuoja ir vaikšto į pasimatymus.

Nors daugelis televizijos serialų buvo pagrįsti kino filmais ar vėliau jais virto, populiarūs serialai retai perkeliami į didįjį ekraną su tais pačiais aktoriais. Tarp tokių išimčių yra "X failai" (The X-Files).

"Seksas ir miestas" šį sekmadienį baigsis 45 min. trukmės finaline serija, kuri bus parodyta po valandos trukmės specialios atsisveikinimo laidos su interviu ir serialo ištraukomis.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją