Pasibaigus koncertui scenoje pasirodė festivalio prodiuseris Nėrius Pečiūra Atsuktuvas, kuris pareiškė, kad profesionalesnės “pogrindinės” lietuviškos grupės nėra girdėjęs.

“Dr. Green” savo koncerte atliko dainas lietuviškais ir angliškais tekstais. Jų kūriniai pasižymi dideliu tempu ir aukšto lygio pučiamųjų grupės aranžuotėmis. Beje, trombonu šioje grupėje groja jauna žavinga dama.

Trečiadieninis tikro garso festivalis klube “Intro” tapo pamėgta roko grupių muzikantų susitikimo vieta. Čia lankosi grupių “Muscat”, “Bacefalai”, “Sportas”, Stereo Doe” ir kitų nariai. Koncertuose gurkšnodami alų jie keičiasi informacija ir kuria ateities planus.

Vasario 18 dieną festivalyje “Gyvoji linija” koncertuos naujojo lietuviško rokenrolo grupės “Axis”, “Snatchclub” ir “Brainers” iš Šiaulių. Tad šiauliečių diaspora Vilniuje kviečiama palaikyti savo žemiečius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją