Tomas Wielandas yra grupės LES GAMMAS narys, kurios atlikėjai garsėja unikaliu stiliumi ir gebėjimu sujungti džiazo ir šokių muziką. Paprastai Tomas Wielandas DJ setus groja su kolega Marcu Franku, prisistatydami kaip PLAYGROUND2. Duetas savo pasirodymų metu suderina šiurkščius ir lipnius muzikos atspalvius į vientisą „soulful“ miksą.

Tomas Weilandas kaip grupės LES GAMMAS muzikanto vienas didžiausių įvertinimų yra tai, kad prodiuserių muziką leidžia Vokietijos šiuolaikinio džiazo lopšių vadinama įrašų kompanija „Compost Records“.

“Compost Records” 1994-aisiais Miunchene įkūrė didžėjus, prodiuseris ir prisiekęs įrašų kolekcionierius Michaelas Reinbothas. Jau pirmąją šios firmos plokštelę savo setuose nuolat grojo Jamesas Lavelle'is ir Gillesas Petersonas.

Greitai “Compost Records” pradėta vadinti naujojo džiazo propaguotoja. Tokią kompanijos reputaciją sukūrė eilė albumų, kuriuos įrašė atlikėjai BEANFIELD, FAUNA FLASH, JAZZANOVA, LES GAMMAS ir THE AMALGAMATION OF SOUNDZ. Firmos įrašų katalogas jau senokai persirito per 100, o ypatingo dėmesio susilaukė rinkiniai “The Future Sound of Jazz”.

“Compost Records” padalinys „JCR“ artimiausiu metu ketina išleisti Tom Wieland surinktą vengriškų 70-ųjų džiazo muzikos „perliukų“ rinkinį.