„Jūsų sėkmė suteikia daug džiaugsmo visiems sporto gerbėjams. Jūsų laimėjimais didžiuojasi visa Lietuva. Šių sportinių aukštumų pasiekėte ne tik savo talentu, bet ir atkakliu darbu. Tai puikus pavyzdys mūsų jaunimui ir mums visiems“, – sveikinime rašo šalies prezidentė.

Tomas Kairys, pradėjęs dalyvauti šokių projekte ir prasitaręs apie sportinės karjeros pabaigą, kol kas džiaugiasi naujais iššūkiais ir pasiektais laimėjimais. Tuo metu „Žuvėdros“ šokėjas Tadas Rimgaila ne tik dalyvauja TV3 šokių šou, bet ir rengiasi konkursams. Spalio 30 dieną jis su „Žuvėdros“ kolektyvu skubės į Maskvą, kur dalyvaus Pasaulio čempionate. Tą dieną Eglė Jackaitė „Šok su manimi“ projekte ruošiasi pasirodyti su nauju partneriu.

„Mums labai striuka su laiku. Iš pradžių ruošiausi premjerai, dabar lyg ir atsirado daugiau laiko, bet Tadui atsirado daugiau darbų. Jis du kartus per dieną treniruojasi su „Žuvėdra“, todėl mums tenka susitikti labai trumpam, bet produktyviam darbui“, – apie pasiruošimą šeštadieniniams šokiams pasakoja aktorė Eglė Jackaitė.

Projekto „Šok su manimi“ intrigos ir laimėjimai – šeštadieniais 19.00 val. tiesiogiai per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją