Pagal LRX koncepciją sukurtas mažiausias šios kompanijos SUV klasės visureigis bus parduodamas nuo 2011 m. vidurio. Tai bus pigiausias šios markės modelis, kuris Didžiojoje Britanijoje kainuos nuo 30 tūkst. svarų sterlingų (apie 120,5 tūkst. Lt). Paryžiuje „Evoque“ debiutavo kaip dviduris modelis, tačiau parodoje gamintojai pranešė, kad ateityje bus gaminama ir penkiadurė versija.

„Range Rover Evoque“ sukurtas pagal modifikuotą „Land Rover LR2“ platformą. Pirkėjai galės užsisakyti šį modelį su priekinių arba su visų varančiųjų ratų sistema.

Automobilis bus komplektuojamas su vienu iš trijų variklių. Dyzelinių agregatų pasiūlą sudarys du turbininiai 2.2 l varikliai, pasiekiantys 190 ir 150 AG.

Pirkėjams taip pat bus siūloma ir benzininė versija su turbininiu keturių cilindrų 2.0 l, 240 AG varikliu, kuris derinamas su 6 laipsnių automatine transmisija. Tai bus greičiausia „Evoque“ versija, kuri nuo 0 iki 100 km/val. galės įsibėgėti per 7,1 sek.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją