Trys naujojo elektrinio motorolerio „stiliaus variacijos“ bus demonstruojamos šių metų „Paris Motor Show“ parodoje. „Mini Scooter E“ gali važiuoti du asmenys, o jo elektrinis motoras montuojamas virš galinio rato.

Pirmajame motorolerio modelyje panaudotas tas pats spalvų derinys kaip ir elektra varomame automobilyje „Mini E“; antroji modifikacija pavadinimu „Mod“ yra sukurta remiantis septintojo dešimtmečio Didžiosios Britanijos populiariosios kultūros atributais; trečioji modifikacija yra vienvietis modelis. Kol kas gamintojas neužsimena apie jokius realius šios naujovės gamybos planus.

Motoroleryje yra numatyta keletas įdomių funkcijų, įskaitant specialų išmaniojo telefono laikiklį – šiuo atveju išmanusis telefonas gali būti naudojamas kaip užvedimo raktas. Vėliau jis tampa motorolerio prietaisų skydeliu ir kai kurioms funkcijoms valdyti skirtu prietaisu.

„Mini Scooter E“ taip pat turi galimybę nustatyti, ar netoliese yra kitų tokių pačių motorolerių – juos sutikęs, motoroleris „pamirksi“ savo žibintu. Panašios paskirties identifikacinė mikroschema yra naudojama naujausiuose elektromobilio „Mini E“ modeliuose.

Bene patogiausia funkcija yra integruotas maitinimo laidas, kurį ištraukus galima prijungti prie bet kurio buitinio elektros lizdo, tad tokios transporto priemonės savininkui visiškai nereikėtų sukti galvos, kur rasti specialią įkrovimo stotelę.