„Esu tikras, kad pamatysime naują „Ghost“ versiją. Rinkoje jaučiama paklausa tokio tipo „Rolls-Royce“ modeliui“, – sakė „Rolls-Royce“ vadovas Torstenas Muelleris-Oetvoesas.

Nuo pernai parduodamo „Ghost“ kaina prasideda nuo 245 tūkst. JAV dolerių (apie 645 tūkst. Lt). Tai yra antrosios „Rolls-Royce“ modelių linijos atstovas po „Phantom“, kurio kaina prasideda nuo 380 tūkst. dolerių (apie 1 mln. Lt).

Šios markės pardavimai 2009 m. smuko 17 proc. Tačiau rugpjūčio mėnesio statistika rodo, kad per pirmus 8 šių metų mėnesius „Rolls-Royce“ jau pardavė 1467 automobilius. Kompanija tikisi, kad iki metų pabaigos pardavimai pasieks 2000 vnt.

Su „Volkswagen“ valdomu „Bentley“ ir „Daimler“ priklausančiu „Maybach“ konkuruojančios BMW AG koncerno kompanijos „Rolls-Royce“ specialistai per dieną pagamina po 12 „Ghost“ ir 3 „Phantom“ automobilius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją