„Šok su manimi“ užkulisiuose vyksta ne tik repeticijos, fotosesijos, bet ir kitos linksmybės. Šeštadienio vakarą moterims daug juoko sukėlė vakarinės suknios, kurias jos turėjo vilkėti per pirmąjį bendrą visų porų pasirodymą, kai šoko Vienos valsą.

Su senamadiškomis sukniomis asmeniniam archyvui nusprendė įsiamžinti Karina Jeremian ir Eirida Daukšienė. Kurios, rodosi, jau spėjo susidraugauti.

Tuo metu Irma Jurgelevičiūtė – viena ryškiausia projekto dalyvių – užkulisiuose spėja ne tik patarimus kolegoms dalinti, bet ir su visais visur pabendrauti, patekti į visus kadrus.

Nemažai dėmesio teko ir DELFI skaitytojų favoritams Andriui Butkui bei Onai Kolobovaitei. Kol užkuliuose jie rūpestingai atidarinėjo gautą dovaną, skelbiant balsavimą jiedu dėmesį sukoncentravo vienas į kitą. Nors Andrius glėbyje glaudė dvi moteris – Inetą Stasiulytę ir Oną, Ona buvo kur kas artimiau apglėbusi A. Butkų ir jis meiliai glostė jai nugarą.

Šį kartą tarp žiūrovų nebuvo praėjusį šeštadienį sąmyšį sukėlusio Mariaus Gelažniko, tačiau jį pakeitė buvusi jo žmona Daura Zenkevičiūtė su įvaizdį pakeistusia jų dukra Monika Gelažnikaite.

KLUBAS.LT vaizdo siužete – televizijos kamerų neužfiksuoti „Šok su manimi“ vaizdeliai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją